BURNINGBARREL

TERRASHAARDEN

2021.10.27_BRITTROELSE_BURNINGBARREL_Samenvoeging_02_LR
BURNINGBARREL

GRILLBARRELS

Grillbarrels
BURNINGBARREL

TERRASHAARDEN & GRILLBARRELS

  • Out of stock

“cool and stylish firing”

Craftsmanship

 

De BurningBarrel terrashaarden zijn solide gemaakt en staan stabiel op een stevig driepootonderstel. Er is keuze tussen gelakt staal, gelakt roestvrij staal en corten staal (rusty look). In onze kachelfabriek worden de buitenhaarden handmatig geassembleerd en gespoten. Deze exclusieve tuinkachels zorgen voor een sfeervolle setting in uw tuin.

Design

 

Vanwege de vriendelijk-ronde vorm en het pure, minimalistische design past een BurningBarrel in zowel klassieke als strak-moderne tuinontwerpen. Behalve duurzaam en functioneel is deze terrashaard voor ook een fraai object op uw terras!

BurningBarrel biedt een verscheidenheid buitenhaarden en grillhaarden aan om uit te kiezen.

Er is een klein model voor stadstuinen en dakterrassen en een grote barrel voor parkachtige tuinen en horeca-terrassen. De maatkeuze is een kwestie van verhouding en persoonlijke smaak.

Doordacht en Functioneel

 

De tuinkachels hebben een zware, uitneembare vuurkorf. In de bodem zit een opening met een afdekplaatje waardoor de laatste asresten makkelijk kunnen worden uitgeveegd.

Alle BurningBarrels hebben een hoge schoorsteen. Dat geeft minder rookoverlast dan een vuurschaal of een vuurkorf dus geen prikkende ogen of stinkende kleding.

“samenzitten rondom het vuur en even de rust vinden voor een goed gesprek, genieten van de warmte en het fascinerende spel van de vlammen.”