Over ons

Het merk

BURNINGBARREL

Over BurningBarrel – “stoer en stijlvol stoken”

 

Interactie

In dit tijdperk van Internet en smartphones zijn de producten van BurningBarrel een katalysator voor intermenselijk contact. Samenzitten rondom het vuur, heel even de rust vinden voor een goed gesprek, genieten van de warmte en het fascinerende spel van de vlammen.

 

Inspiratie

De inspiratie van het ontwerp komt van de typische stookbarrels waaraan bouwvakkers en daklozen zich warmen tijdens een gure winterdag. Deze stookton is vertaald naar een robuuste en functionele terrashaard. Met een driepootonderstel, een lange schoorsteen en handige features zoals een uitneembare vuurkorf en een sparing in de bodem om makkelijk de laatste asresten te kunnen uitvegen. Nog steeds de looks van een stookbarrel maar dan solide, stijlvol en functioneel.

 

Design

Functionaliteit en duurzaamheid zijn essentieel. Daarnaast is een BurningBarrel  terrashaard een esthetisch object ter verfraaiing van uw tuin. Daarom is gekozen voor een minimalistisch design dat met zijn pure belijning en vriendelijk-ronde vorm past in zowel klassieke als strak-moderne tuinen.

Jac van Geloven

 

Hebt u vragen over uitvoeringen, prijzen en levertijden? Of wilt u dealer worden?

Mail dan naar [email protected] of bel ons op +31(0)653656953.